Promoties

_Volgende behandelingen zijn momenteel in promotie:

Hifu 7D Promo New

Hifu-Huidverstrakking & Lifting

Hifu is een zeer populair en veilige behandeling voor het gelaat, hals en lichaam om de huid te verstrakken en te liften! Hifu is een niet- chirurgische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer gerichte ultrasone energie om de drie belangrijkste lagen van de huid onder het zichtbare oppervlak aan te pakken, namelijk de oppervlakkige huid, de lederhuid en de SMAS. Thermische energie verhit op een veilige manier het weefsel, waardoor het samentrekt en resulteert in een natuurlijke verstrakking en lifting van het gelaat, hals en decolleté.

Wat is de SMAS laag en waarom is die belangrijk?

SMAS is het stuk weefsel in de huid die strak wordt getrokken door een chirurg bij een face lift. Hifu met thermische energie verwarmt dit weefsel op een veilige manier, met als resultaat een gelijk zichtbaar, strakker gezicht. Na een tijd wordt de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit komt omdat Hifu de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling. Zo krijg je een nieuwe huidstructuur.

Ben ik een goed kanidaat voor Hifu?

De Beste kanidaten voor Hifu behandelingen zijn personen met een vage kaaklijn, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en grove poriën, slappe oogleden en wenkbrauwen......

Hoeveel behandelingen nodig?

2 tot 3 behandelingen zijn er nodig met een tussenpose van 6 weken. Nadien 1 keer per jaar 1 sessie herhalen .

Het is belangrijk om een week voor de behandeling tot 3 maanden na de behandeling supplementen te drinken, ter bevordering van de aanmaak van het eigen collageen. Deze zijn ter plaatse verkrijbaar.

Wanneer zie ik resultaat?

Verschil is duidelijk te zien gelijk na de behandeling, het resultaat is echter na 2à 3 maanden zichtbaar. Tussen deze periode is u huid al verbeterd, maar na 2à 3 maanden zult u pas echt denken dat u huid terug in tijd is gegaan. Oud collageen wordt alsmaar vervangen door nieuw collageen tijdens deze procedure. De vervanging van collageen blijft tot wel 6 maand bezig. Na deze tijd blijft u huid nog steeds als nieuw.

Deze promo is voor gelaat&hals !!!!!

Duurtijd 100min
€ 450,00
1 beurten
€ 400,00
1 beurten

GlowPeel kuur Promo New

Kuur van 4 GlowPeel behandelingen.

Duurtijd 60min
€ 480,00
4 beurten
€ 400,00

Kuur Fruitzuurpeeling Promo

Kuur fruitzuurpeeling 3+1 gratis

Duurtijd 60min
€ 270,00
3 beurten
€ 270,00

Radio-Frequentie Microneedling Promo New

Wat is radio-frequentie needling?

RF-microneedling maakt gebruik van speciale 'geactiveerde' goud-vergulde naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. De behandeling veroorzaakt huidregeneratie, celvernieuwing en collageenstimulatie. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als radiofrequente energie in de huid te brengen en maakt dus geen gebruik van een skinbooster zoals microneedling. deze behandeling is veel KRACHTIGER en heel doeltreffend in de verbetering van de algemeen verouderde structuur rondom de mond en ogen & huidverslapping van gelaat hals & decolleté. Werkt ook doeltreffend op het lichaam, zoals bijvoorbeeld ter vervagen van striemen.

Wat is het verschil tussen microneedling en microneedling RF?

Bij microneedling behandelen we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes. Miconeedling zorgt ervoor dat het natuurlijk herstel van de huid op gang komt. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen namelijk een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleeerd. De combinatie met radiogolven (RF) zorgt voor een intense warmte in de huid waardoor collageen aanmaak nog eens extra wordt gestimuleerd. Uiteindelijk zullen hierdoor rimpels en littekens vervagen.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen ?

Voor een optimaal resultaat raden we meerder behandelingen aan, wij adviseren vijf sessies, maar met een minimum van drie sessies.
Resultaat mag je verwachten een 2-tal weken na de eerste behandeling en wordt steeds beter.
Koop nu 5 behandelingen aan 750£ en krijg 1 behandeling gratis !!!! Deze promo is voor gelaat en hals!!!!

Duurtijd 90min
€ 195,00
1 beurten
€ 160,00
1 beurten

BT-NANO Microcurrent Promo

De BT-NANO is een ultieme microcurrent technologie in microformaat. Met deze non-chirurgische facelift wordt de huid gelift en de spieren op de juiste tonus gebracht. De ATP productie in het lichaam wordt gestimuleerd waardoor de huid jonger, actiever en mooier wordt.

💥 Promotie: 8+2 gratis! 💥

€ 800,00
8 beurten
€ 800,00
10 beurten
Gun jezelf wat quality time!
Maak snel een afspraak bij Esthetiek Inge.