Mijn naam is Inge ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste aan het SMB te Kortrijk .
Ik werd gediplomeerde schoonheidsspecialiste en specialiseerde me binnen mijn vak in huidverbetering. Met veel plezier houd ik de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volg opleidingen om mijn skills te versterken. Ondertussen ben ik geëvolueerd van schoonheidsspecialiste tot expert skin therapiste .

Werkwijze
Mijn hart gaat sneller kloppen van skincare en huidverbetering met de nieuwste technieken .
Ik onderscheid me in de aanpak vanaf de basis .We beginnen in mijn salon te Ieper met een huidanalyse, zodat ik een goed beeld heb van jou huid. Ook wil ik graag weten hoe jou levenstijl eruit ziet. Samen kijken we naar je wensen en je krijgt een advies op maat, waarin onder andere een dagelijkse skincare-routine zit. Tot slot stel ik een behandelplan op. Het geeft veel voldoening om je huid te zien verbeteren met elke behandeling. Zie mij als jou persoonlijke skincoach en cheerleader !

Natuurlijke producten & holistische aanpak
Ik werk met cosmeceuticals met natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid . Hier sta ik voor volle 100% achter! Deze gebruik ik in combinatie met een holistische aanpak, waarbij ik naar alle factoren kijk die invloed hebben op jou huid. Ik leer je hoe je zelf goed voor je huid kunt zorgen en haar goed kunt onderhouden .Het is een fabeltje dat je met een enkele behandeling wonderen kunt verrichten. De verbetering van jou huid is het resultaat en het teamwork tussen ons en de behandeling en producten. Op een gezonde wijze werken we samen naar de mooiste resultaten.

Ontdek het salon