PRO SKIN Dermalogica

Terug naar overzicht

Als huidverbeteringsinstituut streef ik voor al mijn klanten naar een perfecte en gezonde huid. Daarom koos ik bewust voor Dermalogica sinds jaren de nr 1 in de USA ontwikkeld door het International Dermal Institute (instituut voor dermatologische onderzoeken).

De PRO SKIN behandelingen zijn gepersonaliseerde behandelingen gericht op een bepaalde zone of conditie, die extra aandacht nodig heeft. Er wordt gebruik gemaakt van professionele only producten en apparatuur indien noodzakelijk en gewenst.

Formules

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Duurtijd 30min
Dit is een dermalogica behandeling.
€ 69,00

ProSkin30 Expert active

Deze expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op hoog niveau en verminderd huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie, je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandelingen te intensiveren.

Duurtijd 30min
Dit is een dermalogica behandeling.
€ 99,00

ProSkin60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie van de Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professinal-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Duurtijd 60min
Dit is een dermalogica behandeling.
€ 120,00

ProSkin60 Expert active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica ‘s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Hydrodermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op hoog niveau.

Duurtijd 60min
Dit is een dermalogica behandeling.
€ 130,00
Gun jezelf wat quality time!
Maak snel een afspraak bij Esthetiek Inge.