Huidverbetering

Terug naar overzicht

Hoogwaardige huidverbetering dankzij onze unieke werkwijze. Dat begint al meteen bij de eerste behandeling na jou GRATIS intake gesprek en huidanalyse. Deze behandelingen zijn efficiënt, snel en veilig: een perfect resultaat in een korte tijd!

Deze behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Formules

Microneedling

Een ultieme behandeling gericht op huidverbetering, acne, littekens, rimpels, huidverslapping en grove poriën

€ 130,00

Multi-techniek

Deze behandeling combineert hydro-microdermabrasie, peelings 2.0, microneedling & photobiomodulatie (LED). Ze is geschikt voor alle verschillende huidtypes: rimpels, acné, couperose, vette huid, droge huid, hyperpigmentatie, littekens & vale teint.

Deze innovatieve en krachtige verzorging is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en alle huidtypes: gevoelige, droge, vette & gemengde huid.

€ 150,00

Hydro-microdermabrasie

Icm photbiomodulatie (LED):

 • een grondige gereinigde huid
 • een gezonde gehydrateerde en vitale huid
 • een egale en stralende teint met fijne huidstructuur
 • minder rimpels en droogtelijntjes

Geschikt voor verschillende huidtypes en huidproblemen

€ 95,00

Photobiomodulatie (LED)

3 soorten LED:

 • ontstekingsremmende infraroodled
 • anti-bacteriële blauwe led
 • regenerende rode led

Resultaten:

 • Verminderd acné, roodheid en chronische ontstekingen
 • Maakt vette huid mat, gaat striemen en littekens tegen
 • Verhoogd haardichtheid met 25%
 • Versnelt haargroei met 39%

De huid vindt zijn vitaliteit terug.

💥 Promotie: 10+2 gratis! 💥

€ 400,00
10 beurten

BT-NANO Microcurrent Promo

De BT-NANO is een ultieme microcurrent technologie in microformaat. Met deze non-chirurgische facelift wordt de huid gelift en de spieren op de juiste tonus gebracht. De ATP productie in het lichaam wordt gestimuleerd waardoor de huid jonger, actiever en mooier wordt.

💥 Promotie: 8+2 gratis! 💥

€ 800,00
8 beurten
€ 800,00
10 beurten

Mesotherapie zonder naald

Naaldloze injectie is één van de allernieuwste technieken om actieve bestandellen onder de huid te krijgen , exact waar ze nodig zijn .Door middel van elektroporatie en elektro-osmose techniek zonder naalden verhoogd de doorlaatbaarheid van de celwandjes.

Door het vermijden van injecties en naalden heeft Mesotherapie een transdermaal effect ; de stoffen dringen door in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te repareren . Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang . Huidverjonging wordt ingezet doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor kunnen na de kuur rimpels aanzienlijk zijn verminderd en ziet uw gelaat er jonger uit ! Idiaal voor versteviging van de huid .

💥 Promotie 8+2 gratis 💥

Duurtijd 60min
€ 120,00
1 beurten

Carboxy Therapie + V-Lift New

Inclusief V-Lift ( instant lifting effect ). Deze behandeling omvat: prep + carboxy + fotobiomodulatie. Op basis van de nieuwste wordt carboxytherapie enorm aanbevolen door huidexperts, dermatologen , huidterapeuten. Deze behandeling is enorm populair bij klanten die effecten van huidveroudering willen tegengaan.

Duurtijd 90min
€ 150,00

Carboxy Therapie

Onze naaldvrije CO2-Carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk HELDERDER , FRISSER , EGALER , minder gelijnd en soepel uit . Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en acnebehandelingen . De gel dringt door de SPIERLAAG , waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed .

Duurtijd 60min
€ 95,00

Huidanalyse

Een goede huidanalyse is de basis van een juiste huidverzorging en huidverbetering!
Met de LightSkin voer je een wetenschappelijke onderbouwde huidanalyse uit. Je ziet meteen hoe verschillende huidlagen er werkelijk aan toe zijn.
De camera van de LightSkin maakt in 20 seconden 3 haarscherpe foto's. Uit de 3 foto's kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geïdentificeerd worden!

-Poriën
-Vlekken
-Rimpels
-Pigmentatie
-Talg/teint
-Vocht/hydratatie
-Huidtextuur
-Gevoeligheid
-UV schade

Na de huidscan overloop ik met jou de resultaten en stel ik een behandelplan op dat is afgestemd op jou huidbehoeften en wensen! Met de juiste verzorging, in het instituut en thuis, zal je zien dat je huid dan ook zichtbaar zal verbeteren.
Ben je ook benieuwd naar de conditie van je huid? Dan ben je van harte welkom , we helpen je graag verder.
See you soon

Duurtijd 30min
€ 40,00

Radio-Frequentie Microneedling Promo New

Wat is radio-frequentie needling?

RF-microneedling maakt gebruik van speciale 'geactiveerde' goud-vergulde naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. De behandeling veroorzaakt huidregeneratie, celvernieuwing en collageenstimulatie. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als radiofrequente energie in de huid te brengen en maakt dus geen gebruik van een skinbooster zoals microneedling. deze behandeling is veel KRACHTIGER en heel doeltreffend in de verbetering van de algemeen verouderde structuur rondom de mond en ogen & huidverslapping van gelaat hals & decolleté. Werkt ook doeltreffend op het lichaam, zoals bijvoorbeeld ter vervagen van striemen.

Wat is het verschil tussen microneedling en microneedling RF?

Bij microneedling behandelen we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes. Miconeedling zorgt ervoor dat het natuurlijk herstel van de huid op gang komt. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen namelijk een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleeerd. De combinatie met radiogolven (RF) zorgt voor een intense warmte in de huid waardoor collageen aanmaak nog eens extra wordt gestimuleerd. Uiteindelijk zullen hierdoor rimpels en littekens vervagen.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen ?

Voor een optimaal resultaat raden we meerder behandelingen aan, wij adviseren vijf sessies, maar met een minimum van drie sessies.
Resultaat mag je verwachten een 2-tal weken na de eerste behandeling en wordt steeds beter.
Koop nu 5 behandelingen aan 750£ en krijg 1 behandeling gratis !!!! Deze promo is voor gelaat en hals!!!!

Duurtijd 90min
€ 195,00
1 beurten
€ 160,00
1 beurten

Hifu 7D Promo New

Hifu-Huidverstrakking & Lifting

Hifu is een zeer populair en veilige behandeling voor het gelaat, hals en lichaam om de huid te verstrakken en te liften! Hifu is een niet- chirurgische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer gerichte ultrasone energie om de drie belangrijkste lagen van de huid onder het zichtbare oppervlak aan te pakken, namelijk de oppervlakkige huid, de lederhuid en de SMAS. Thermische energie verhit op een veilige manier het weefsel, waardoor het samentrekt en resulteert in een natuurlijke verstrakking en lifting van het gelaat, hals en decolleté.

Wat is de SMAS laag en waarom is die belangrijk?

SMAS is het stuk weefsel in de huid die strak wordt getrokken door een chirurg bij een face lift. Hifu met thermische energie verwarmt dit weefsel op een veilige manier, met als resultaat een gelijk zichtbaar, strakker gezicht. Na een tijd wordt de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit komt omdat Hifu de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling. Zo krijg je een nieuwe huidstructuur.

Ben ik een goed kanidaat voor Hifu?

De Beste kanidaten voor Hifu behandelingen zijn personen met een vage kaaklijn, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en grove poriën, slappe oogleden en wenkbrauwen......

Hoeveel behandelingen nodig?

2 tot 3 behandelingen zijn er nodig met een tussenpose van 6 weken. Nadien 1 keer per jaar 1 sessie herhalen .

Het is belangrijk om een week voor de behandeling tot 3 maanden na de behandeling supplementen te drinken, ter bevordering van de aanmaak van het eigen collageen. Deze zijn ter plaatse verkrijbaar.

Wanneer zie ik resultaat?

Verschil is duidelijk te zien gelijk na de behandeling, het resultaat is echter na 2à 3 maanden zichtbaar. Tussen deze periode is u huid al verbeterd, maar na 2à 3 maanden zult u pas echt denken dat u huid terug in tijd is gegaan. Oud collageen wordt alsmaar vervangen door nieuw collageen tijdens deze procedure. De vervanging van collageen blijft tot wel 6 maand bezig. Na deze tijd blijft u huid nog steeds als nieuw.

Deze promo is voor gelaat&hals !!!!!

Duurtijd 100min
€ 450,00
1 beurten
€ 400,00
1 beurten

Hifu contour en hals New

Verstrakking& lifting van de kaaklijn en hals

Duurtijd 60min
€ 290,00
1 beurten

Dermaplaning Gold New

Dermaplaning in combinatie met hydrapeel , carboxy , ultrabright peel afsluiten met led.
De behandeling is geschikt voor:
-Voor iederren die een gladde huid wil met een gezonde glow
-Voor iedereen die zijn dode huidcellen wil verwijderen
-Voor iedereen die zijn donshaartjes wil verwijderen
We gaan een stapje verder met deze behandeling door te combineren. The Best Combi Ever!
Ervaar hem zelf en zie hoe je huid gaat stralen als nooit tevoren.

Duurtijd 90min
€ 165,00
1 beurten

Dermplaning Facial New

Deze behandeling exfolieert de huid, verwijderd donshaartjes, verfijnt lijntjes en opervlakkige rimpels, bevordert de aanmaak van collageen. Geeft de huid een glow, en de make-up zit egaler.

Duurtijd 60min
€ 90,00
Gun jezelf wat quality time!
Maak snel een afspraak bij Esthetiek Inge.